Kids

  • Feestelijke vol-au-vent ‘grand-mère’

    Feestelijke vol-au-vent ‘grand-mère’

    Op zoek naar een stijlvol maar hartverwarmend voorgerecht? Deze mini vol-au-vent ‘grand-mère’ brengt het beste van vroeger in een feestelijk jasje. Malse kip, fijne balletjes en champignons in een romige saus, geserveerd in een klein bladerdeegpasteitje. Perfect als elegante starter…

    Lees meer
  • Pompoen-saffraankroket met paprika-hazelnootdip

    Kroket maar dan anders? Probeer deze vegetarische kroketten van pompoen en saffraan met een heerlijke paprika-hazelnootdip om in te dippen! Benodigdheden 1 buisje saffraan2½ blaadjes…

    Lees meer
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip

    Dit recept lijkt ingewikkeld, maar staat binnen twintig minuutjes op tafel. De frisse yoghurt-muntdip maakt het gerecht helemaal af.  Benodigdheden 250 g diepvriesdoperwtenhandvol van elk…

    Lees meer
  • Kroketjes van boschampignons

    Eens geen kaaskroketjes als voorgerecht, maar kroketjes gemaakt van het lekkerste uit het bos! Benodigdheden 300 g boschampignons1 teentje knoflook1 sjalot100 g emmentaler3 eieren400 ml…

    Lees meer