Lactosevrij

  • salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek

    Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek

    Wat zouden we toch moeten zonder eieren? Ze blijven lekker lang goed, zitten bomvol belangrijke voedingsstoffen en je kunt ze op duizend-en-één manieren bereiden. Pocheren, vullen, klutsen, koken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Benodigdheden 150 g frisee-sla of neem een andere…

    Lees meer
  • Tonijn Tataki

    Zin in een lekker licht voorgerecht? Dan is deze tonijn tataki echt iets voor jou. Tataki komt uit Japan. Het is niet een ingrediënt maar…

    Lees meer
  • Witloof met romescosaus en geroosterde hazelnoot

    Net zo lekker, elegant, bijzonder en verrassend als je gewend bent met kerst, maar nu eens helemaal vegan! Proef het bittertje in de witloof, extra…

    Lees meer
  • Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus

    Benodigdheden 8 sint-jakobsvruchten (liefst in de schelp)1 el arachideolie1 teentje look, geperst1 handvol sojascheuten, kort gestoomdVoor de olie van lente-ui:0,25 l arachideolie1 bosje lente-ui, fijngesneden…

    Lees meer