Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus

Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus

kathy
Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus

Benodigdheden

8 sint-jakobsvruchten (liefst in de schelp)
1 el arachideolie
1 teentje look, geperst
1 handvol sojascheuten, kort gestoomd
Voor de olie van lente-ui:
0,25 l arachideolie
1 bosje lente-ui, fijngesneden

Voor de vinaigrette
1 tl suiker
1 el sojasaus
1 el limoensap
1 kl geraspte gember
1 kl sesamolie

Om af te werken
julienne van gember, rode peper en lente-ui
sjalotjes, gefruit
crumble van pinda’s

Verder nodig

steelpan

Bereiding

Het recept ‘Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus’ is afkomstig van Quyên Truong Thi.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige post Volgende post