• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Voorgerechten.be
  • Recepten
  • Kookboeken
    • Top 10 best verkocht
    • Bekende chefs
    • Dieetboeken
    • Streetfood
    • Vegetarisch
  • Shop
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus

Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus

Benodigdheden

8 sint-jakobsvruchten (liefst in de schelp)
1 el arachideolie
1 teentje look, geperst
1 handvol sojascheuten, kort gestoomd
Voor de olie van lente-ui:
0,25 l arachideolie
1 bosje lente-ui, fijngesneden

Voor de vinaigrette
1 tl suiker
1 el sojasaus
1 el limoensap
1 kl geraspte gember
1 kl sesamolie

Om af te werken
julienne van gember, rode peper en lente-ui
sjalotjes, gefruit
crumble van pinda’s

Verder nodig

steelpan

Bereiding

Het recept ‘Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus’ is afkomstig van Quyên Truong Thi.
Klik hier voor het volledige recept.

Gerelateerd

Gepost onder: Glutenvrij, Herfst/Winter, Lactosevrij, Lente/Zomer, Oosters, Schelp-en schaaldieren Tags: coquille, Njam, Quyên Truong Thi, sint-jacobsvrucht, soja

GezondheidGezondheid
Previous Post: « Aziatische garnalencocktail
Next Post: Aziatische zalmtartaar met wasabi »

Reader Interactions

Wat vind jij van dit recept? Reactie annuleren

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek
  • Asperges met bieslookvinaigrette en gepocheerde eieren
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Asperges met kerstomatensalsa
  • Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen Kerst 2023Kerst 2023

Copyright © 2023 Voorgerechten.be