Glutenvrij

  • Kikkererwtensalade met komkommer en tomaat

    Kikkererwtensalade met komkommer en tomaat

    Deze gezonde, zomerse kikkererwtensalade met komkommer en tomaten is heerlijk als lunch of als bijgerecht bij alles wat je gaat grillen! Benodigdheden 280 g komkommer, gedeeltelijk geschild en in blokjes180 g tomaat, zonder zaadjes en in blokjes40 g rode ui,…

    Lees meer
  • Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek

    Wat zouden we toch moeten zonder eieren? Ze blijven lekker lang goed, zitten bomvol belangrijke voedingsstoffen en je kunt ze op duizend-en-één manieren bereiden. Pocheren,…

    Lees meer
  • Kikkererwtensalade met munt & feta

    Kikkererwten zitten bomvol eiwitten, ijzer en vitamine B en zijn daarom de perfecte keuze als vleesvervanger. In onderstaande recept combineer je kikkererwten met ui, chilipeper,…

    Lees meer
  • Caprese taartje met burrata

    Caprese, een good old classic dat bijna iedereen wel lekker vindt. Dit caprese taartje met burrata is heel eenvoudig om te maken, maar staat oh zo gezellig…

    Lees meer
  • Buffelmozzarella met coppa

    Antipasti zijn het begin van elke Italiaanse maaltijd en lopen uiteen van simpele stukjes kaas tot uitgebreidere hapjes. Dit receptje voor gemarineerde buffelmozzarella en coppa…

    Lees meer
  • Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus

    Benodigdheden 8 sint-jakobsvruchten (liefst in de schelp)1 el arachideolie1 teentje look, geperst1 handvol sojascheuten, kort gestoomdVoor de olie van lente-ui:0,25 l arachideolie1 bosje lente-ui, fijngesneden…

    Lees meer