• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Buffelmozzarella met coppa

Antipasti zijn het begin van elke Italiaanse maaltijd en lopen uiteen van simpele stukjes kaas tot uitgebreidere hapjes. Dit receptje voor gemarineerde buffelmozzarella en coppa zit er precies tussenin: leuk om te maken, maar uiteindelijk kost het maar weinig moeite en tijd.

buffelmozzarella met coppa
Foto: Serge Philippi | Studio Philippi

Benodigdheden

250 g buffelmozzarella 1 bol, kamertemperatuur
4 el olijfolie
1 takje salie
1 tl venkelzaad
½ tl chilivlokken
80 g coppa di Parma
1 kropje radicchio rucola of olijven voor erbij

Bereiding

Het recept ‘Buffelmozzarella met coppa’ is afkomstig van Janneke Philippi.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Glutenvrij, Italiaans, Kaas, Kerstmis & Nieuwjaar, Lente/Zomer, Vlees Tags: coppa, Janneke Philippi, mozarella

Previous Post: « Steak tartare op z’n Aziatisch
Next Post: Witloof met romescosaus en geroosterde hazelnoot »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be