• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Steak tartare op z’n Aziatisch

Deze steak tartare is Frans en tegelijkertijd Aziatisch, dit alles dankzij een paar simpele ingrediënten als gember en sesamolie. Proef de kwaliteit van de Franse keuken en de rijkheid aan smaken van de Aziatische keuken. Gegarandeerd genieten!

steak tartare op z’n Aziatisch
Foto: Jeremy Simons

Benodigdheden

60 ml sojasaus licht
¼ tl sesamolie
1½ el mirin
1 el sake
½ limoen sap
2 el korianderblad fijngesneden
2 cm gemberwortel vers, geschild, geraspt
1 teen knoflook fijngesneden
1 chilipeper rood, zonder zaad en fijngesneden
2 tl sesamzaad zwart
2 tl sesamzaad wit
500 g ossenhaas ragfijn gesneden
6 kwarteleidooiers
voor erbij: korianderkiemen of korianderblaadjes en shiso

Verder nodig

bakring van 8 cm Ø

Bereiding

Het recept ‘Steak tartare op z’n Aziatisch’ is afkomstig van Valli Little.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Frans, Kerstmis & Nieuwjaar, Lente/Zomer, Oosters, Vlees Tags: Aziatisch, Delicious Magazine, steak, Valli Little

Previous Post: « Salade met kip, geitenkaas en appeltjes
Next Post: Buffelmozzarella met coppa »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be