Oosters

  • Tonijn Tataki

    Tonijn Tataki

    Zin in een lekker licht voorgerecht? Dan is deze tonijn tataki echt iets voor jou. Tataki komt uit Japan. Het is niet een ingrediënt maar de manier waarop het bereid wordt. Je schroeit het vlees of de vis kort dicht…

    Lees meer
  • Steak tartare op z’n Aziatisch

    Deze steak tartare is Frans en tegelijkertijd Aziatisch, dit alles dankzij een paar simpele ingrediënten als gember en sesamolie. Proef de kwaliteit van de Franse…

    Lees meer
  • Scampi in Thaise curry met appeltjes

    Benodigdheden 16 scampi’s1 sjalot, fijngesnipperd3 klontjes goeie boter1 Granny Smith appel, in blokjes1 Jonagold appel, in blokjes1 stengel citroengras, fijngesneden1 klein handje verse koriander8 kerstomaatjes,…

    Lees meer
  • Vietnamese springrolls

    Heb je nog wat restjes groenten liggen in de koelkast? Dan is dit recept voor Vietnamese springrolls het perfecte recept om je restjes groenten toch…

    Lees meer
  • Aziatische zalmtartaar met wasabi

    Wil jij graag uitpakken met verschillende gangen tijdens het kerstdiner, maar het toch graag een beetje makkelijk houden?  Dan komt dit recept voor deze heerlijke zalmtartaar heel goed van…

    Lees meer
  • Gebakken sint-jakobsnoot met sojasaus

    Benodigdheden 8 sint-jakobsvruchten (liefst in de schelp)1 el arachideolie1 teentje look, geperst1 handvol sojascheuten, kort gestoomdVoor de olie van lente-ui:0,25 l arachideolie1 bosje lente-ui, fijngesneden…

    Lees meer
  • Aziatische garnalencocktail

    Benodigdheden 4 slaharten (little gem)0,5 mango0,5 komkommer12 kerstomaatjes250 g grijze garnalen1 grote el mayonaise1 el sojasaus1 tl sesamzaadjes1 limoen, in partjesenkele blaadjes koriander Bereiding Het…

    Lees meer