• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Recepten
  • Shop
    • Vrouwen
    • Mannen
    • Kinderen & baby’s
    • accessoires
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Home » Blog » Tonijn Tataki

Tonijn Tataki

Zin in een lekker licht voorgerecht? Dan is deze tonijn tataki echt iets voor jou. Tataki komt uit Japan. Het is niet een ingrediënt maar de manier waarop het bereid wordt. Je schroeit het vlees of de vis kort dicht en daarna snijd je het in dunne plakjes. Vaak wordt het geserveerd met een oosterse saus erbij. Lekker, gezond en heel snel klaar!

Tonijn Tataki
Foto: Uit Paulines Keuken

Benodigdheden

500 g verse tonijn
1 el sojasaus
100 g sesamzaad
chilipeper en zout
olijfolie
fijngesneden lente ui

Oosterse saus
2 el sojasaus
2 el rijst azijn
1 el gembersiroop
sap van een halve limoen
chilipeper

Bereiding

Het recept ” is afkomstig van Uit Paulines Keuken.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Herfst/Winter, Lactosevrij, Lente/Zomer, Oosters, Slank, Vis Tags: tataki, tonijn, Uit Paulines Keuken

Previous Post: « Caprese taartje met burrata
Next Post: Kaaskroketten »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek
  • Asperges met bieslookvinaigrette en gepocheerde eieren
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Asperges met kerstomatensalsa
  • Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 voorgerechten.be