• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Tonijn Tataki

Zin in een lekker licht voorgerecht? Dan is deze tonijn tataki echt iets voor jou. Tataki komt uit Japan. Het is niet een ingrediënt maar de manier waarop het bereid wordt. Je schroeit het vlees of de vis kort dicht en daarna snijd je het in dunne plakjes. Vaak wordt het geserveerd met een oosterse saus erbij. Lekker, gezond en heel snel klaar!

Tonijn Tataki
Foto: Uit Paulines Keuken

Benodigdheden

500 g verse tonijn
1 el sojasaus
100 g sesamzaad
chilipeper en zout
olijfolie
fijngesneden lente ui

Oosterse saus
2 el sojasaus
2 el rijst azijn
1 el gembersiroop
sap van een halve limoen
chilipeper

Bereiding

Het recept ” is afkomstig van Uit Paulines Keuken.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Herfst/Winter, Lactosevrij, Lente/Zomer, Oosters, Slank, Vis Tags: tataki, tonijn, Uit Paulines Keuken

Previous Post: « Caprese taartje met burrata
Next Post: Kaaskroketten »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be