• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Kaaskroketten

Een goede kaaskroket moet krokant zijn aan de buitenkant en een smeuïg hart hebben met voldoende kaassmaak. Bovendien mag ze niet barsten tijdens het bakken. Het vergt een beetje aandacht tijdens de bereiding, maar moeilijk kan je dit recept niet noemen.

kaaskroketten
Foto: Jeroen Meus

Benodigdheden

100 g boter
100 g Parmezaanse kaas, blokje
100 g gemalen Emmentaler
100 g bloem
5 eieren
½ l melk
½ dl room
een scheut olijfolie
nootmuskaat
100 g paneermeel
enkele el bloem
½ bakje tuinkers
½ citroen
peper en zout

Verder nodig

blender of hakmolen
friteuse
rechthoekige ovenschaal

Bereiding

Het recept ‘Kaaskroketten’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Bekende chef, Jeroen Meus, Kaas, Klassiekers, Vegetarisch Tags: Dagelijkse Kost, Jeroen Meus, kaas

Previous Post: « Tonijn Tataki
Next Post: Kaaskroket met ham en asperges »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Asperges met bieslookvinaigrette en gepocheerde eieren
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Asperges met kerstomatensalsa
  • Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
  • Carpaccio
Vind de barbecue die bij jou past
TuinTuin

Copyright © 2023 voorgerechten.be