Bekende chef

  • Kikkererwtensalade met munt en feta

    Kikkererwtensalade met munt & feta

    Kikkererwten zitten bomvol eiwitten, ijzer en vitamine B en zijn daarom de perfecte keuze als vleesvervanger. In onderstaande recept combineer je kikkererwten met ui, chilipeper, tomaat, feta en kruiden tot een smaakvolle salade. Benodigdheden 1 kleine rode ui, in ringen1–2…

    Lees meer
  • Salade met scampi, appel en curry

    Wellicht is dit een voorgerechtje met een ouderwetse flair. Eén ding staat vast: de frisse salade met appel en versgebakken scampi is een smakelijk voorgerecht…

    Lees meer
  • Champignon-kaaskroketten met witloofsalade

    Smeuïge kaas met een krokant korstje, dat is wat een klassieke kaaskroket zo onweerstaanbaar maakt. Deze versie met stukjes champignon zijn mogelijks nóg lekkerder. Maak…

    Lees meer
  • Kaaskroket met ham en asperges

    Groenten in een kroket? Jeroen doet het! En wel met een topper van april tot juni: de asperge. Een basisvulling van Belgische Flandrienkaas wordt aangevuld…

    Lees meer
  • Kaaskroketten

    Een goede kaaskroket moet krokant zijn aan de buitenkant en een smeuïg hart hebben met voldoende kaassmaak. Bovendien mag ze niet barsten tijdens het bakken.…

    Lees meer
  • Toast met boschampignons, crème van aardpeer en citroenricotta

    De klassieke toast champignon maar dan naar een iets hoger niveau getild. Geen Parijse champignons maar een mix van boschampignons vormt het basisingrediënt van dit verfijnde gerechtje.…

    Lees meer
  • Salade Lyonnaise

    Met deze klassieker uit Lyon sla je de bal nooit mis. Met een paar eenvoudige ingrediënten tover je in enkele minuten een heerlijke salade op…

    Lees meer
  • Vitello tonnato salade

    Een origineel traditioneel recept uit de Italiaanse regio Piemonte, dat ook erg populair is in Argentinië. Wellicht de meest verrassende combinatie uit de Italiaanse keuken.…

    Lees meer