• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Vitello tonnato salade

Een huwelijk tussen twee Italiaanse klassiekers, het resultaat: een vitello caesar tonnato salade, vitello caesar salade, vitello tonnato salade, caesar vitello tonnato salade, … Je kunt het noemen zoals je zelf wilt, het belangrijkste blijven de smaken! En laat dat nu de een van de opvallendste kenmerken zijn van beide gerechten.

Foto: Jeroen Meus

Benodigdheden

300 g kalfsvlees
klontje boter
enkele takjes rozemarijn
½ teentje look
2 eieren
1 eierdooier
1 dl slaolie
scheutje lauw water
scheutje witte wijnazijn
2 ansjovisfilets
½ el mosterd
1 el yoghurt
½ el kappertjes
50 g Parmezaanse kaas
½ blikje tonijn op eigen nat
enkele druppels Tabasco
scheutje Engelse saus
½ Romeinse sla
½ sjalot
scheutje rode wijnazijn
enkele blaadjes dragon
1/4 stokbrood
scheutje balsamicoazijn

Bereiding

Het recept ‘Vitello tonnato salade’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Bekende chef, Italiaans, Jeroen Meus, Klassiekers, Lente/Zomer, Salade, Vlees Tags: Dagelijkse Kost, Jeroen Meus, kalfs, tonijn

Previous Post: « Witloof met romescosaus en geroosterde hazelnoot
Next Post: Salade Lyonnaise »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be