Een huwelijk tussen twee Italiaanse klassiekers, het resultaat: een vitello caesar tonnato salade, vitello caesar salade, vitello tonnato salade, caesar vitello tonnato salade, … Je kunt het noemen zoals je zelf wilt, het belangrijkste blijven de smaken! En laat dat nu de een van de opvallendste kenmerken zijn van beide gerechten.

Benodigdheden
300 g kalfsvlees
klontje boter
enkele takjes rozemarijn
½ teentje look
2 eieren
1 eierdooier
1 dl slaolie
scheutje lauw water
scheutje witte wijnazijn
2 ansjovisfilets
½ el mosterd
1 el yoghurt
½ el kappertjes
50 g Parmezaanse kaas
½ blikje tonijn op eigen nat
enkele druppels Tabasco
scheutje Engelse saus
½ Romeinse sla
½ sjalot
scheutje rode wijnazijn
enkele blaadjes dragon
1/4 stokbrood
scheutje balsamicoazijn
Bereiding
Het recept ‘Vitello tonnato salade’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.
Geef een reactie