• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Recepten
  • Shop
    • Vrouwen
    • Mannen
    • Kinderen & baby’s
    • accessoires
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Home » Blog » Salade Lyonnaise

Salade Lyonnaise

Met deze klassieker uit Lyon sla je de bal nooit mis. Met een paar eenvoudige ingrediënten tover je in enkele minuten een heerlijke salade op tafel.

Foto: Jeroen Meus

Benodigdheden

½ krop krulandijvie
1 el mosterd
2 el rode wijnazijn
een scheutje rode wijnazijn
3 el slaolie
200 g gezouten spek
100 g zuurdesembrood
een scheutje olijfolie
½ teentje look
2 eieren
een scheut natuurazijn
boter
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Salade Lyonnaise’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Bekende chef, Frans, Jeroen Meus, Lente/Zomer, Salade, Vlees Tags: Dagelijkse Kost, Jeroen Meus, Lyon, salade

Previous Post: « Vitello tonnato salade
Next Post: Toast met boschampignons, crème van aardpeer en citroenricotta »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek
  • Asperges met bieslookvinaigrette en gepocheerde eieren
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Asperges met kerstomatensalsa
  • Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 voorgerechten.be