• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Salade Lyonnaise

Met deze klassieker uit Lyon sla je de bal nooit mis. Met een paar eenvoudige ingrediënten tover je in enkele minuten een heerlijke salade op tafel.

Foto: Jeroen Meus

Benodigdheden

½ krop krulandijvie
1 el mosterd
2 el rode wijnazijn
een scheutje rode wijnazijn
3 el slaolie
200 g gezouten spek
100 g zuurdesembrood
een scheutje olijfolie
½ teentje look
2 eieren
een scheut natuurazijn
boter
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Salade Lyonnaise’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Bekende chef, Frans, Jeroen Meus, Lente/Zomer, Salade, Vlees Tags: Dagelijkse Kost, Jeroen Meus, Lyon, salade

Previous Post: « Vitello tonnato salade
Next Post: Toast met boschampignons, crème van aardpeer en citroenricotta »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be