• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Toast met boschampignons, crème van aardpeer en citroenricotta

De klassieke toast champignon maar dan naar een iets hoger niveau getild. Geen Parijse champignons maar een mix van boschampignons vormt het basisingrediënt van dit verfijnde gerechtje. Vergezeld van een crème van aardpeer is het een ideale lunch of zelfs volwaardige avondmaaltijd.

Foto: Jeroen Meus

Benodigdheden

200 g aardperen
2.5 dl melk
1 teentje look
enkele blaadjes laurier
200 g boschampignons
2 sneetjes zuurdesembrood
een scheut olijfolie
2 el ricotta
½ citroen
scheutjes room
15 g boter
een klontje boter
enkele takjes platte peterselie

Bereiding

Het recept ‘Toast met boschampignons crème van aardpeer en citroenricotta’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Bekende chef, Belgisch, Jeroen Meus, Klassiekers, Vegetarisch, Vergeten groenten Tags: aardpeer, champignons, citroen, ricotta, toast

Previous Post: « Salade Lyonnaise
Next Post: Salade met stoofpeer en geitenkaas »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be