• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Salade met stoofpeer en geitenkaas

Begin je kerstdiner licht met deze salade met stoofpeer en geitenkaas. De combinatie van de kruidige zoete stoofpeer, is heerlijk met het frisse van de geitenkaas en het zoutige van de Prosciutto. Ontzettend gemakkelijk om te maken en ook nog perfect om voor te bereiden.

Salade met stoofpeer en geitenkaas
Foto: Uit Paulines Keuken

Benodigdheden

4 stoofperen (Gieser Wildeman)
1 kaneelstokje
2 kruidnagelen
2 partjes sinaasappelschil
500 ml water
250 ml rode wijn of bessensap
evt. 1 el suiker
100 g zachte geitenkaas
8 plakjes prosciutto
75 g rucola
30 g pijnboompitten
1 el balsamico azijn
3 el olijfolie
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Salade met stoofpeer en geitenkaas’ is afkomstig van Uit Paulines Keuken.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Fruit, Kaas, Kerstmis & Nieuwjaar, Salade Tags: geitenkaas, peer, salade, stoofpeer, Uit Paulines Keuken

Previous Post: « Toast met boschampignons, crème van aardpeer en citroenricotta
Next Post: Caprese taartje met burrata »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be