Kaas

  • Kikkererwtensalade met munt en feta

    Kikkererwtensalade met munt & feta

    Kikkererwten zitten bomvol eiwitten, ijzer en vitamine B en zijn daarom de perfecte keuze als vleesvervanger. In onderstaande recept combineer je kikkererwten met ui, chilipeper, tomaat, feta en kruiden tot een smaakvolle salade. Benodigdheden 1 kleine rode ui, in ringen1–2…

    Lees meer
  • Gevulde portobello met pesto

    Deze gevulde pesto portobello’s zijn lekker om te serveren met een groene salade erbij of als voorgerecht. Benodigdheden 4 portobello paddenstoelensap van ½ citroen1 tl…

    Lees meer
  • Champignon-kaaskroketten met witloofsalade

    Smeuïge kaas met een krokant korstje, dat is wat een klassieke kaaskroket zo onweerstaanbaar maakt. Deze versie met stukjes champignon zijn mogelijks nóg lekkerder. Maak…

    Lees meer
  • Kaaskroket met ham en asperges

    Groenten in een kroket? Jeroen doet het! En wel met een topper van april tot juni: de asperge. Een basisvulling van Belgische Flandrienkaas wordt aangevuld…

    Lees meer
  • Kaaskroketten

    Een goede kaaskroket moet krokant zijn aan de buitenkant en een smeuïg hart hebben met voldoende kaassmaak. Bovendien mag ze niet barsten tijdens het bakken.…

    Lees meer
  • Caprese taartje met burrata

    Caprese, een good old classic dat bijna iedereen wel lekker vindt. Dit caprese taartje met burrata is heel eenvoudig om te maken, maar staat oh zo gezellig…

    Lees meer
  • Salade met stoofpeer en geitenkaas

    Begin je kerstdiner licht met deze salade met stoofpeer en geitenkaas. De combinatie van de kruidige zoete stoofpeer, is heerlijk met het frisse van de…

    Lees meer
  • Buffelmozzarella met coppa

    Antipasti zijn het begin van elke Italiaanse maaltijd en lopen uiteen van simpele stukjes kaas tot uitgebreidere hapjes. Dit receptje voor gemarineerde buffelmozzarella en coppa…

    Lees meer
  • Salade met kip, geitenkaas en appeltjes

    Simpel en overheerlijk slaatje met kipfilet, geitenkaas, rucola en friszure appels. Benodigdheden 500 g kipfilet150 g verse geitenkaas200 g rucola2 friszure appels, type Jonagoldhalve granaatappel4…

    Lees meer
  • Warme geitenkaasjes met honing

    Een superlekker en eenvoudig klaar te maken gerechtje. Benodigdheden 4 kleine geitenkazen1 stronkje witloof1 handjevol veldsla4 trosjes witte druiven4 el citroenvinaigrette2 el vloeibare honing Bereiding Verwarm de grill.…

    Lees meer
  • Gevulde nestjes van geitenkaas en zalm

    Een feestelijk voorgerechtje voor kerst, Pasen of een andere gelegenheid. Benodigdheden 4 plakken bladerdeeg100 g Romeinse sla of ijsberg1 bol zachte geitenkaas4 el bieslook100 g…

    Lees meer
  • Groentequiche met gerookte zalm en feta

    Lekker én een streling voor ’t oog. Benodigdheden 1 rol bladerdeeg200 g gerookte zalm2 gele paprika’s1 courgette200 g feta50 ml room1 ei1 kl gedroogde rozemarijn1…

    Lees meer