• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Warme geitenkaasjes met honing

Een superlekker en eenvoudig klaar te maken gerechtje.

Warme geitenkaasjes met honing

Benodigdheden

4 kleine geitenkazen
1 stronkje witloof
1 handjevol veldsla
4 trosjes witte druiven
4 el citroenvinaigrette
2 el vloeibare honing

Bereiding

Verwarm de grill.

Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette .

Spoel de druiven, rist ze af en dep ze goed droog. Snij ze doormidden en ontpit ze.

Bestrijk de geitenkaasjes met de honing. Zet ze onder de hete grill tot de honing lichtjes karamelliseert.

Verdeel de veldsla, het witloof en de druiven over de borden. Leg er een warm geitenkaasje bij. Serveer meteen.

4 personen
Bron: Libelle Lekker

OOK LEKKER

Gepost onder: Kaas, Klassiekers, Salade, Vegetarisch Tags: geitenkaas, honing, Libelle Lekker

Previous Post: « Gevulde nestjes van geitenkaas en zalm
Next Post: Vietnamese springrolls »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be