• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Scampi in Thaise curry met appeltjes

Scampi in Thaise curry met appeltjes
Foto: Hap en Tap

Benodigdheden

16 scampi’s
1 sjalot, fijngesnipperd
3 klontjes goeie boter
1 Granny Smith appel, in blokjes
1 Jonagold appel, in blokjes
1 stengel citroengras, fijngesneden
1 klein handje verse koriander
8 kerstomaatjes, gehalveerd
3 mespuntjes kerriepoeder
400 ml kippenbouillon
2 el sesamolie
1 el bieslook, fijngesnipperd
1 blik kokosmelk (ca. 400 ml)
250 ml volle room
versgemalen peper
zout
dille
koriander

Verder nodig

blender

Bereiding

Het recept ‘Scampi in Thaise curry met appeltjes’ is afkomstig van Hap en Tap.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Fruit, Lente/Zomer, Oosters, Schelp-en schaaldieren Tags: appel, curry, Hap en Tap, scampi, Thais

Previous Post: « Coquilles met butternut en zeekraal
Next Post: Krab & scampi ravioli met kreeft »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be