• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Krab & scampi ravioli met kreeft

Heerlijk, eenvoudig recept voor ravioli met kant-en-klare wontonvelletjes.

Krab & scampi ravioli met kreeft
Foto: Hap en Tap

Benodigdheden

100 g rauw krabvlees
100 g rauwe gepelde scampi’s
1 teentje look
1 lente-ui
1 klein busseltje verse koriander
10 g gember
1 snuf versgemalen zwarte peper
1 scheutje vissaus
8 wontonvelletjes
4 kreeftenmedaillons

voor de saus
300 ml kreeftenfond
100 ml witte wijn
1 l room
40 g verse tomatenblokjes
1/2 limoen, het sap
witte peper en zout

voor de afwerking
verse koriander
micro greens

Bereiding

Het recept ‘Krab & scampi ravioli met kreeft’ is afkomstig van Hap en Tap.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Herfst/Winter, Kerstmis & Nieuwjaar, Pasta, Schelp-en schaaldieren Tags: Hap en Tap, krab, kreeft, ravioli, scampi

Previous Post: « Scampi in Thaise curry met appeltjes
Next Post: Herfstslaatje met gerookte eendenborst »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be