• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Salade met scampi, appel en curry

Wellicht is dit een voorgerechtje met een ouderwetse flair. Eén ding staat vast: de frisse salade met appel en versgebakken scampi is een smakelijk voorgerecht dat in geen tijd klaar is.

Salade met scampi, appel en curry
Foto: Jeroen Meus

Benodigdheden

1 el mayonaise
½ el zure room
¼ kl currypoeder
½ kl honing
½ scheutje walnotenolie
½ scheutje appelsap
1 scheutje ciderazijn
½ groene appel (bv. Granny Smith)
½ bussel koriander
½ bussel waterkers
½ bakje verse kervel
2 lente-uitjes
10 scampi’s
1 scheutje olijfolie
½ snuifje currypoeder
15 g voorgebakken uien
peper en zout

Verder nodig

staafmixer
slakom
braadpan

Bereiding

Het recept ‘Salade met scampi appel en curry’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Bekende chef, Jeroen Meus, Klassiekers, Lente/Zomer, Salade, Vis Tags: appel, curry, Dagelijkse Kost, Jeroen Meus, salade, scampi

Previous Post: « Champignon-kaaskroketten met witloofsalade
Next Post: Gebakken scheermessen »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be