• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Kaaskroket met ham en asperges

Groenten in een kroket? Jeroen doet het! En wel met een topper van april tot juni: de asperge. Een basisvulling van Belgische Flandrienkaas wordt aangevuld met gekookte ham en fijne stukjes asperge. Een knapperige korst maakt het geheel helemaal af. Een echte aanrader!

Kaaskroket met ham en asperges
Foto: Jeroen Meus

Benodigdheden

250 g witte asperges
een snuif keukenzout
ajuinen
enkele blaadjes laurier
enkele takjes tijm
150 g Flandrien (kaas)
100 g gekookte ham
90 g bloem
75 g boter
peper
nootmuskaat
een halve citroenen
1 eiwit
panko
een scheutje witte wijnazijn
een beetje tuinkers
een scheutje olijfolie

Bereiding

Het recept ‘Kaaskroket met ham en asperges’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Bekende chef, Belgisch, Jeroen Meus, Kaas, Lente/Zomer Tags: asperges, Dagelijkse Kost, ham, Jeroen Meus, kaas

Previous Post: « Kaaskroketten
Next Post: Champignon-kaaskroketten met witloofsalade »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be