• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Gevulde portobello met pesto

Deze gevulde pesto portobello’s zijn lekker om te serveren met een groene salade erbij of als voorgerecht.

Foto: Food and Friends

Benodigdheden

4 portobello paddenstoelen
sap van ½ citroen
1 tl knoflookpoeder
1 el tamari (of sojasaus)
50 g pijnboompitten
30 g verse basilicum
2 teentjes knoflook
snuf zeezout
3 el edelgistvlokken
1 kleine courgette
1 gele paprika

Verder nodig

ovenschaal 20 x 30 cm
aluminiumfolie
keukenmachine

Bereiding

Het recept ‘Gevulde portobello met pesto’ is afkomstig van Food and Friends.
Klik hier voor het volledige recept.

Dit recept komt uit het kookboek ‘Kookbijbels – Veganbijbel’ van Green Happiness.

OOK LEKKER

Gepost onder: Herfst/Winter, Kaas, Kerstmis & Nieuwjaar, Vegan, Vegetarisch Tags: Food and Friends, Green Happiness, paddenstoelen, pesto, portobello

Previous Post: « Gebakken scheermessen
Next Post: Kikkererwtensalade met munt & feta »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be