Zeg je voorjaar, dan zeg je aspergeseizoen. Maak daar met de feestdagen gebruik van en serveer rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges als voorgerecht voor Pasen. Benodigdheden 10 groene asperges1 sjalot100 g verse roomkaas20 plakken gebraden rosbief4 takjes kervel5 sprieten…
Vlees
-
Met de beste Belgische producten maak je de lekkerste gerechten. En dat hoef je helemaal geen chef voor te zijn. Het bewijs? Deze torentjes van…
-
Met deze klassieker uit Lyon sla je de bal nooit mis. Met een paar eenvoudige ingrediënten tover je in enkele minuten een heerlijke salade op…
-
Een origineel traditioneel recept uit de Italiaanse regio Piemonte, dat ook erg populair is in Argentinië. Wellicht de meest verrassende combinatie uit de Italiaanse keuken.…
-
Antipasti zijn het begin van elke Italiaanse maaltijd en lopen uiteen van simpele stukjes kaas tot uitgebreidere hapjes. Dit receptje voor gemarineerde buffelmozzarella en coppa…
-
Deze steak tartare is Frans en tegelijkertijd Aziatisch, dit alles dankzij een paar simpele ingrediënten als gember en sesamolie. Proef de kwaliteit van de Franse…
-
Bijzonder slaatje met eend. Benodigdheden 200 g gerookte eendenborst1 granaatappel150 g gemengde sla120 g beukenzwammenolijfolie Voor de vinaigrettesinaasappelschil (van 1 sinaasappel, geraspt)50 ml olijfolie1 el…