Vlees

  • Rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges

    Rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges

    Zeg je voorjaar, dan zeg je aspergeseizoen. Maak daar met de feestdagen gebruik van en serveer rosbiefrolletjes met roomkaas en groene asperges als voorgerecht voor Pasen. Benodigdheden 10 groene asperges1 sjalot100 g verse roomkaas20 plakken gebraden rosbief4 takjes kervel5 sprieten…

    Lees meer
  • Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham

    Met de beste Belgische producten maak je de lekkerste gerechten. En dat hoef je helemaal geen chef voor te zijn. Het bewijs? Deze torentjes van…

    Lees meer
  • Carpaccio

    Flinterdunne plakjes rauw rundvlees, extra fijn afgewerkt. Tip voor de perfecte plakjes: leg het vlees voor de bereiding 30 minuten in de vriezer. Zo kun…

    Lees meer
  • Salade Lyonnaise

    Met deze klassieker uit Lyon sla je de bal nooit mis. Met een paar eenvoudige ingrediënten tover je in enkele minuten een heerlijke salade op…

    Lees meer
  • Vitello tonnato salade

    Een origineel traditioneel recept uit de Italiaanse regio Piemonte, dat ook erg populair is in Argentinië. Wellicht de meest verrassende combinatie uit de Italiaanse keuken.…

    Lees meer
  • Buffelmozzarella met coppa

    Antipasti zijn het begin van elke Italiaanse maaltijd en lopen uiteen van simpele stukjes kaas tot uitgebreidere hapjes. Dit receptje voor gemarineerde buffelmozzarella en coppa…

    Lees meer
  • Steak tartare op z’n Aziatisch

    Deze steak tartare is Frans en tegelijkertijd Aziatisch, dit alles dankzij een paar simpele ingrediënten als gember en sesamolie. Proef de kwaliteit van de Franse…

    Lees meer
  • Herfstslaatje met gerookte eendenborst

    Bijzonder slaatje met eend. Benodigdheden 200 g gerookte eendenborst1 granaatappel150 g gemengde sla120 g beukenzwammenolijfolie Voor de vinaigrettesinaasappelschil (van 1 sinaasappel, geraspt)50 ml olijfolie1 el…

    Lees meer