Flinterdunne plakjes rauw rundvlees, extra fijn afgewerkt. Tip voor de perfecte plakjes: leg het vlees voor de bereiding 30 minuten in de vriezer. Zo kun je het makkelijker in dunne plakjes snijden. Of vraag aan de slager om je vlees te snijden.
![Carpaccio](https://i0.wp.com/www.voorgerechten.be/wp-content/uploads/2022/04/carpaccio-libelle-lekker.jpg?w=720&ssl=1)
Benodigdheden
300 g ossenhaas, in flinterdunne plakjes
2 lente-uien
16 groene mini-asperges
1 bosje waterkers
1 handje kerstomaten
8 appelkappertjes
40 g geraspte parmezaan
40 g emmentaler, geraspt
peper en zout
voor de vinaigrette
5 el olijfolie
2 el balsamicoazijn
1 kl mosterd
peper en zout
Bereiding
Het recept ‘Carpaccio’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?