• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Recepten
  • Shop
    • Vrouwen
    • Mannen
    • Kinderen & baby’s
    • accessoires
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Home » Blog » Carpaccio

Carpaccio

Flinterdunne plakjes rauw rundvlees, extra fijn afgewerkt. Tip voor de perfecte plakjes: leg het vlees voor de bereiding 30 minuten in de vriezer. Zo kun je het makkelijker in dunne plakjes snijden. Of vraag aan de slager om je vlees te snijden.

Carpaccio
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

300 g ossenhaas, in flinterdunne plakjes
2 lente-uien
16 groene mini-asperges
1 bosje waterkers
1 handje kerstomaten
8 appelkappertjes
40 g geraspte parmezaan
40 g emmentaler, geraspt
peper en zout

voor de vinaigrette
5 el olijfolie
2 el balsamicoazijn
1 kl mosterd
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Carpaccio’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Italiaans, Klassiekers, Lente/Zomer, Vlees Tags: carpaccio, Libelle Lekker

Previous Post: « Asperges met garnalen en eieren uit de oven
Next Post: Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek
  • Asperges met bieslookvinaigrette en gepocheerde eieren
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Asperges met kerstomatensalsa
  • Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 voorgerechten.be