• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Carpaccio

Flinterdunne plakjes rauw rundvlees, extra fijn afgewerkt.

Carpaccio
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

300 g ossenhaas, in flinterdunne plakjes
2 lente-uien
16 groene mini-asperges
1 bosje waterkers
1 handje kerstomaten
8 appelkappertjes
40 g geraspte parmezaan
40 g emmentaler, geraspt
peper en zout

voor de vinaigrette
5 el olijfolie
2 el balsamicoazijn
1 kl mosterd
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Carpaccio’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Italiaans, Klassiekers, Lente/Zomer, Vlees Tags: carpaccio, Libelle Lekker

Previous Post: « Asperges met garnalen en eieren uit de oven

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Carpaccio
  • Asperges met garnalen en eieren uit de oven
  • Tarte tatin met wortelen, asperges en lente-ui
  • Erwtenfalafel met yoghurt-muntdip
  • Kikkererwtensalade met munt & feta
bol 7-daagsebol 7-daagse
Alles voor je paastafel

Copyright © 2023 voorgerechten.be