Carpaccio

Carpaccio

kathy

Flinterdunne plakjes rauw rundvlees, extra fijn afgewerkt. Tip voor de perfecte plakjes: leg het vlees voor de bereiding 30 minuten in de vriezer. Zo kun je het makkelijker in dunne plakjes snijden. Of vraag aan de slager om je vlees te snijden.

Carpaccio
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

300 g ossenhaas, in flinterdunne plakjes
2 lente-uien
16 groene mini-asperges
1 bosje waterkers
1 handje kerstomaten
8 appelkappertjes
40 g geraspte parmezaan
40 g emmentaler, geraspt
peper en zout

voor de vinaigrette
5 el olijfolie
2 el balsamicoazijn
1 kl mosterd
peper en zout

Bereiding

Het recept ‘Carpaccio’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Wat vind jij van dit recept?

Vorige post Volgende post