• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Recepten
  • Shop
    • Vrouwen
    • Mannen
    • Kinderen & baby’s
    • accessoires
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Home » Blog » Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek

Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek

Wat zouden we toch moeten zonder eieren? Ze blijven lekker lang goed, zitten bomvol belangrijke voedingsstoffen en je kunt ze op duizend-en-één manieren bereiden. Pocheren, vullen, klutsen, koken: de mogelijkheden zijn eindeloos.

salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek
Foto: Pierre-Louis Viel

Benodigdheden

150 g frisee-sla of neem een andere slasoort
100 ml vleesfond
3 el balsamico-azijn
1 el zonnebloemolie
12 plakjes gerookt spek
4 takjes peterselie
4 takjes kervel
1 takje dragon
50 ml olijfolie
12 eidooiers, gesplitst, bewaar het eiwit tot later gebruik of vries in
piment d’espelette

Bereiding

Het recept ‘Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek’ is afkomstig van Valéry Drouet voor Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.

OOK LEKKER

Gepost onder: Frans, Glutenvrij, Lactosevrij, Lente/Zomer, Salade Tags: salade, spek

Previous Post: « Asperges met bieslookvinaigrette en gepocheerde eieren

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Salade met zacht gegaarde eidooiers en knapperig spek
  • Asperges met bieslookvinaigrette en gepocheerde eieren
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Asperges met kerstomatensalsa
  • Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
GezondheidGezondheid

Copyright © 2023 voorgerechten.be