• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
voorgerechten.be
  • Home
  • Recepten
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Carpaccio van rammenas

Carpaccio van rammenas

Benodigdheden

1 rammenas
40 tuinbonen
1 handvol rode biet scheutjes
20 cl olijfolie
1 tl Piment d’ Espelette
naar smaak grof zeezout

Bereiding

Schil de rammenas en snijd in fijne plakjes.

Blancheer de tuinbonen, laat schrikken onder koud water. Dop de tuinbonen.

Leg de rammenasplakjes op het bord, lichtjes opgeplooid. Verdeel de tuinbonen erover. Werk af met olijfolie, zeezout, piment. Garneer met de scheutjes.

4 personen
Bron: Njam

OOK LEKKER

Gepost onder: Lente/Zomer, Vegetarisch Tags: carpaccio, Njam, rammenas

Previous Post: « Klassieke garnalencocktail
Next Post: Kerstkranssalade met gerookte zalm »

Primary Sidebar

Nieuwe recepten

  • Asperges met bieslookvinaigrette en gepocheerde eieren
  • Asperges op zijn Vlaams
  • Asperges met kerstomatensalsa
  • Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
  • Carpaccio
Vind de barbecue die bij jou past
TuinTuin

Copyright © 2023 voorgerechten.be